Põhi
250 g kaeraküpsiseid
100 g võid
Täidis
600 g toorjuustu
250 g vaarkaid
4 muna
200 g suhkrut
Kate
400 g toorjuustu
200 g valget Tobrelone šokolaadi
Purusta kaeraküpsised ja sega kokku pehme võiga. Suru taigen küpsetuspaberiga kaetud vormi põhja. Täidise tegemiseks sega kokku toorjuust ja suhkur, segamist jätkates lisa vähehaaval juurde munad. Lõpuks sega hulka vaarikad ja vala mass koogivormi küpsisepõhjale. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 30-45 minutit. Lase koogil täiesti jahtuda. Katte tegemiseks sulata šokolaad ja sega kokku toatemperatuuril toorjuustuga ning määri jahtunud koogile. Lase külmikus seista ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar