15. august 2010

Mustsõstra -Kohupiimakook




Valmistusained
1 pk maitsestamata kohupiima
100 g piima
1 pk "Juubeli" tordipulbrit
1 pk Taluvõid
1 muna
mustsõstraid

Valmistusviis
1. Võta ümmargune madalaservaline küpsetuskindel klaasist koogivorm.
2. Viiluta pool või kogusest vormi põhja ühtlaselt jaotatuna, sinna peale pool tordipulbri kogusest.
3. Sega omavahel kohupiim, piim, muna ja kata esimene tordipulbri kiht kohupiima massiga.
4. Kohupiima massi peale laota mustsõstraid, siis teine osa tordipulbrist.
5. Viiluta ühtlaselt tordipulbri pinnale teine pool või kogusest.
6. Küpseta u. 175-200°C 35-45 minutit.

Portsjone
umbes 8-12 tk

Valmistusaeg
10 + 45 minutit


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar