Põhi:100 g võid
2 spl suhkrut
2 munakollast
1 dl nisujahu
1 dl speltajahu
pisut soola
1 spl maisitärklist
Täidis:
Täidis:
400-500 g rabarberit
4 sl suhkrut
(kaneeli)
Kate:
Kate:
2 munavalget
3 spl peent terasuhkrut
1 sl rabarberimahla
Täidise jaoks koori ja tükelda rabarber ning pane koos 2 sl suhkruga umbes tunniks seisma, et mahla eralduks. Nõruta, tõsta potti, lisa ülejäänud suhkur ja kuumuta kuni rabarber on pehme. Jahuta.Põhja jaoks haki jahu ja või, lisa munakollased, suhkur ja tärklis. Pane pooleks tunniks külma. Seejärel rulli laiali, tõsta vormi ja torka kahvliga augud sisse. Küpseta 200°C juures umbes 10 min. Tõsta peale rabarberid.Katte jaoks vahusta munavalged, lisa vahustamise lõpus suhkur ning rabarberimahl ja vahusta tugevaks vahuks. Määri besee rabarberikihile. Küpseta 140°C juures , kuni besee on pealt kuldne.
Täidise jaoks koori ja tükelda rabarber ning pane koos 2 sl suhkruga umbes tunniks seisma, et mahla eralduks. Nõruta, tõsta potti, lisa ülejäänud suhkur ja kuumuta kuni rabarber on pehme. Jahuta.Põhja jaoks haki jahu ja või, lisa munakollased, suhkur ja tärklis. Pane pooleks tunniks külma. Seejärel rulli laiali, tõsta vormi ja torka kahvliga augud sisse. Küpseta 200°C juures umbes 10 min. Tõsta peale rabarberid.Katte jaoks vahusta munavalged, lisa vahustamise lõpus suhkur ning rabarberimahl ja vahusta tugevaks vahuks. Määri besee rabarberikihile. Küpseta 140°C juures , kuni besee on pealt kuldne.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar