![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjE7p6k2ghnoj2jD8ynblkj7Vkjyd-SgVnHOWPXU1c1EaAix8nG7keH02v5F1_B1rgromir7xZnDfLPXVjltlTEGSReJnclEFGxRxDRJ226dlgn13hEXTvj_ri9LDEJhE6bHcbG-d6gpjc/s320/kook.jpg)
Ettevalmistus 30min
Küpsetamine 50-60min
Küpsetamine 50-60min
(Kui pead kaloreid jälgima,asenda kõrge rasvasisaldusega toorjuust lahjemaga)
Vaja läheb:
26cm läbimõõduga lahtikäivat vormi
3pakki kakaoküpsiseid
80g võid
0,5tl kaneelipulbrit
4muna
100g suhkrut
1pakk vaniljesuhkrut
800g kõrge rasvasisaldusega toorjuustu
200g hapukoort
100g mõru šokolaadi
1spl kakaopulbrit*
Kata lahtikäiv koogivormi põhi küpsetuspaberiga.Pane küpsised kilekotti ja purusta taignarulliga.Kalla küpsisepuru suurde kaussi.* Sulata või nõrgal kuumusel.Sega kaneeli ja küpsisepuruga.Sõtku jõuliselt läbi.Pane koogivormi põhja ja vajuta kinni korralikult.Aseta 15min.külma.* vahusta miksriga munad,suhkur ja vaniljesuhkur heledaks vahuks.Sega vähehaaval juurde toorjuust ja hapukoor.Kalla pool massi teise kaussi.Kuumuta ahi 180kraadini.* Sulata šokolaad.Sega kakaopulber ühtlaselt poole juustumassi hulka,vala koogipõhjale ja silu.Jaota sellele hele juustumass ja sulatatud šokolaad.Vea kahvlit spiraalikujuliselt läbi mõlema kihi,kuni pealispind on marmori-mustriga.Küpseta ahjus 160-180 kraadi juures 50-60min.Võta välja ahjust ja lase vormis jahtuda.Enne serveerimist hoia külmas!HEAD ISU!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar