4. jaanuar 2011

šokolaadirull vaarikatega




Suvisel ajal kasuta värskeid aiavaarikaid,kui neid aga käepärast pole,sobivad ka külmutatud marjad.

BISKVIIT
3 suurt muna
1.5dl Suhkurt
5sl Kartulijahu
3sl Kakaod
1tl Küpsetuspulbrit

TÄIDIS
2dl Vahukoort
1.5dl kohupiimapastat
100g Valget šokolaadi
1dl Suhkurt
200g Vaarikaid


Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Sega omavahel kakao, küpsetuspulber ja kartulijahu ning sõelu munavahu hulka. Sega ettevaatlikult.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja vala peale tainas. Küpseta 250° juures 5 minutit. Kummuta biskviit teisele, suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile. Tõmba pealmine paber ettevaatlikult ära, keera allesjäänud paberiga koos rulli ja lase puhta rätiku all jahtuda.
Sulata šokolaad veevannil ja sega kohupiimaga.Vahusta koor ja sega hulka. Lõpuks lisa vaarikad. Määri kreem lahtirullitud biskviidile ja keera rulli. Enne lahtilõikamist lase hetke seista jahedas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar